Moje novinářská kariéra je dlouhá a bohatá, trvá už 20 let.
Pracovala jsem v médiích na vysokých manažerských postech, ale syndrom vyhoření mě donutil zpomalit.
Vrátila jsem se k tomu, co umím dobře a co mě baví – ke psaní.
V dubnu 2022 jsem vydala knihu Útěk do Toskánska (Motto, 2022). Ukázku si můžete přečíst zde.
Napsala jsem také knihu Říkal jsi ti amo (Motto, 2011), ve které se prolíná milostný příběh s vyprávěním o Itálii a s autentickými recepty.
Ukázku z knihy si můžete přečíst zde.
Cestuju po Čechách a objevuju poctivé lokální pěstitele, nadšence, výrobce nebo restaurace.
Vytvářím obsah pro obecně prospěšné společnosti, posledních 6 let zodpovídám za texty a public relation Slow Food Czech Republic.
Tvořím tiskové zprávy a propagační materiály z různých oblastí, například architektura, gastronomie, recenze na knihy.
Nejraději píšu o tom, co je mi blízké:
Itálie, obzvlášť Toskánsko (další: 1, 2).
Italská a španělská gastronomie.
Psychologie (1, 2) a vztahy, společenská témata.
Životní osudy velkých osobností jako Elizabeth Taylor, Eva Perón, Frida Kahlo.
Nabízím:
- Texty – odborné, lifestylové, fejetony.
- Lektorské přednášky – na téma italská gastronomie, italská vína, španělská gastronomie, španělská vína, hnutí Slow Food, udržitelné jídlo a cestování.
- Zážitkové programy (teambuilding) – workshop na téma udržitelné jídlo a cestování
(3 hodiny); kurz vaření italské kuchyně (3 hodiny).
Chcete spolupracovat?
Chcete vědět víc, zajímá vás ceník a podrobnosti spolupráce?
Napište mi zprávu na e-mail: eva.ryznerova@hotmail.com.
Kontaktovat mě můžete také na Facebooku nebo Instagramu.
Na Facebooku jsem nedávno založila veřejnou skupinu, srdečně vás do ní zvu: SLOW: Žij pomalu